Projectwebsite ‘G-O bouwt aan onderwijs en verbinding’ is live

28 februari 2023

Onder de naam ‘G-O bouwt aan onderwijs en verbinding’ hebben we woensdag 1  maart de projectwebsite rondom de nieuwbouw van een groot aantal scholen op Goeree-Overflakkee gelanceerd. Via de website brengen we inwoners als eerste op de hoogte van de lopende projecten. De nieuwe huisvesting moet leerlingen in het primair onderwijs nu én in de toekomst zo goed mogelijk faciliteren. Om goede huisvesting te realiseren ziet gemeente Goeree-Overflakkee in strategische samenwerking tussen schoolbesturen, gemeente en maatschappelijke partners een grote kans.

De website is voor de verschillende projecten die lopen een grote stap voorwaarts. Inwoners vinden snel de juiste informatie en weten in welke fase het project zich bevindt. Naast dat we inwoners stimuleren om met regelmaat de website te bezoeken, worden ze ook uitgenodigd om zich aan te melden voor de digitale nieuwsbrief. Aanmelden kan via het formulier wat onderaan elke webpagina op de website terugkomt.

G-O bouwt aan onderwijs en verbinding is een programma van gemeente Goeree-Overflakkee om te komen tot de nieuwbouw van bestaande basisscholen met als extra inzet meer maatschappelijke ontmoeting. Hierin wordt samengewerkt met schoolbesturen en maatschappelijk partners.