Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met gemeente Goeree-Overflakkee.

Op de G-O bouwt aan onderwijs en verbinding website staat altijd de meest actuele informatie. U doet er verstandig aan om zich aan te melden voor de nieuwsbrief. U krijgt alle actuele informatie dan keurig per e-mail toegestuurd.

Ieder afzonderlijk project heeft zijn eigen doorlooptijd. Wanneer de projecten zijn afgerond en de nieuwe gebouwen in gebruik kunnen worden genomen is van meerdere factoren afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan het aantal betrokken partijen en de complexiteit van het project (verkeer, parkeren, inrichting openbare ruimte). De meest eenvoudige manier om inzicht te krijgen in de afronding van een project is via de projectpagina van het dorp. Hier vindt u altijd de meest actuele formatie en worden, wanneer hier inzicht in kan worden gegeven, datums genoemd. Meld u zich onderaan de pagina ook vooral aan voor de nieuwsbrief. Dan bent u altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Dat is nu nog niet bekend. Wanneer hier meer duidelijkheid over gegeven kan worden, dan wordt hier over bericht op deze website en in de nieuwsbrief.

Ja. Er wordt op en rondom de nieuwbouwlocatie op allerlei zaken getoetst. Zaken als parkeren en een eventuele toename van de verkeersdrukte worden hierin ook meegenomen.

De route voor het bouwverkeer wordt in nauw overleg met gemeente Goeree-Overflakkee vastgesteld. Hiervan wordt u op de hoogte gebracht via de website en de nieuwsbrief. De direct omwonenden zullen hierover een schriftelijke brief ontvangen. Het wordt ook toegelicht tijdens een bewonersavond. Als deze avond gaat plaatsvinden worden direct omwonenden hierover geïnformeerd. 

Ja. Direct omwonenden krijgen, wanneer de situatie daarom vraagt, een schriftelijke brief toegestuurd. Ook worden er bewonersavonden georganiseerd. Als deze avond gaat plaatsvinden worden direct omwonenden hierover geïnformeerd.

G-O bouwt aan onderwijs en verbinding is een programma van gemeente Goeree-Overflakkee om te komen tot de nieuwbouw van bestaande basisscholen met als extra inzet meer maatschappelijke ontmoeting. Hierin wordt samengewerkt met schoolbesturen en maatschappelijk partners.